ATLLA SARIYILDIZ_SAYMAN              Kıymetli Meslektaşlarım;

Mesleğimizin yasalaşmasının 30.yılında 23.’sünü  gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurulumuzda bizleri seçerek mesleğimize hizmet etme görevi verdiniz. Bizlerde önümüzdeki 3 yıllık sürede görev alacak tüm kurul üyelerimizle mesleğimizi ve K.Maraş SMMM Odamızı daha güzel hizmetlere taşıyacak adımlar atmak istiyoruz.

Mesleğimizin sorunlarını bilen ve çözümlenmesi için çaba gösteren bir yönetim olarak siz meslektaşlarımızın da katılımını sağlayarak mücadelemizi birlikte yapacağız. Bizler bu günü değil yarınlarımızı da düşünerek stajyer meslek adaylarımızdan başlayan birliktelik ile mesleğimizin saygınlığı ve gelişimi     için yasal ve teknolojik süreci iyi takip ederek, hızlı değişimi yakalayarak, kaliteli hizmet üretip karşılığında hak ettiğimiz kaliteli hayat standartlarında var olma mücadelesinde olacağız.

Sürekli gelişen ve teknolojiye bağlı olarak hızlı bir yükselme ve zorluk sürecinde olan mesleğimizdeki bu ivmeyi siz değerli meslektaşlarımızın bilinçli ve dik duruşu ile kazanca çevirmeyi sağlamak için güç birliği yapmalıyız. Bunu sağlamak içinse mesleğimize ve odamıza sahip çıkarak yönetimimize destek olmalıyız. Bizlerde sizlerin bu desteğini meslek örgütlerimizle yaptığımız toplantılarımızda ve üst kurulumuz TÜRMOB toplantılarında bilgi vererek çözüm üretilmesi mücadelesinde olacağız.

Değerli Meslektaşlarım,

Unutmayın siz varsanız, destek olursanız, mesleğimiz güç ve değer kazanır. Güzel yarınlara ulaşmak için, güzel ülkemiz TÜRKİYE’ miz de barış, kardeşlik ve huzur içinde refah seviyesi yüksek, onurlu bir meslek için birlik olma zamanıdır. Mesleki dayanışmamız bizlere itibar katacak ve daha yukarılara taşıyacaktır.

Rabbim Vatanımıza, Bayrağımıza, Birliğimize zeval vermesin. Hepinize hayırlı işler diliyor, Allaha emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

K.MARAŞ SERBEST MUHASEBECİ VE

MALİ MÜŞAVİRLER ODA BAŞKANI